FullColour wrap voor de PepsiMax dragracer!

We hebben de 2000pk sterke dragracer van team Meth-Ness een gave fullcolour-wrap gegeven in de style van de hoofdsponsor, PepsiMax!. De pick-up van team Meth-Ness is de op 1-na-snelste pick-up van europa.

Toen we benaderd werden of we het zagen zitten om onderdeel te zijn van een uniek project hebben we daar niet te lang over nagedacht. Als auto liefhebber (lees: autofreak) gaat je hart sneller kloppen als je ziet en hoort wat voor geweld er vrij komt als er 2000pk word losgelaten op het asfalt. De techniek erachter is fasinerend en de passie voor de autosport mooi om te zien.

De body van de truck is gedeeltelijk van metaal en voor een groot gedeelte van polyester. Dit is altijd een mooie uitdaging omdat de hechting op polyester i.c.m. de olie dampen welke in het materiaal zijn getrokken, zorgen voor een andere hechting dan op schoon metaal. De carosserie heeft tevens extreme vormen/geulen waardoor de folie op sommige plekken erg veel moet rekken om uit 1 stuk geplakt te kunnen worden. We hebben hier uiteraard de juiste print-folies voor welke extreem zijn in te fohnen en erg stabiel zijn in diepe geulen en knikken. 

Hieronder enkele foto`s van voor-tijdens-en na:

0002

Carwrap PepsiMax voor

fullcolorwrap pepsimax

pepsimax dragracer

carwrap arlon side

carwrap arlon side2

onthulling team methness

Дървени летви - колчета http://www.emsien3.com/letvi от ЕМСИЕН-3
Дървени талпи http://www.emsien3.com/талпи от ЕМСИЕН-3

Contact

  • Folietotaal
  • Het Helmhout 39
  • 9206 AZ Drachten
  • T: 06-14521331
  • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social media

facebook-icoon twitter-icoon linkedin-icoon

sibon logo