Isolatiefolie

 isolatiefolie

Bijzondere isolatiefolie “ met enkel glas de isolatie van dubbelglas ” Deze nieuwe folie houdt in de zomer de warmte buiten en in de winter de warmte binnen. Waar de huidige generatie folies alleen de warmte buiten konden houden, doet deze het andersom ook. Een folie welke het hele jaar door energie besparing oplevert, zowel in de zomer en nu ook in de winter.

Na de installatie van de Isolatie glasfolie wordt de thermische isolatie (U-waarde) van de bestaande beglazing aanzienlijk verbeterd. Zo word de opgewekte warmte voor een groot gedeelte terug de ruimte in gereflecteerd welke anders via de glaspartij verloren zou gaan. In de zomer word het grootste gedeelde van de infrarode-zonnestraling buiten gehouden waardoor er een aangename temperatuurdaling mogelijk is.

Afhankelijk van het type glas kan een besparing worden gerealiseerd tot 30% op de energie kosten! Na installatie van deze Isolatiefolie wordt de thermische isolatie waarde (U-waarde) verbeterd van: enkelglas naar dubbelglas en van dubbelglas naar hoog rendement glas. Deze oplossing is ook bij uitstek geschikt voor: Woningen, Monumentale panden, Scholen etc.

Bij vooral, monumentale panden laten de kozijnen het vaak niet toe om deze van dubbelglas te voorzien en mag dit vaak ook niet met betrekking tot het monumentaal recht. 

Дървени летви - колчета http://www.emsien3.com/letvi от ЕМСИЕН-3
Дървени талпи http://www.emsien3.com/талпи от ЕМСИЕН-3

Contact

  • Folietotaal
  • Het Helmhout 39
  • 9206 AZ Drachten
  • T: 06-14521331
  • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social media

facebook-icoon twitter-icoon linkedin-icoon

sibon logo