Projectiefolie

 projectiefolie

Met projectie folie heeft u de mogelijkheid om op de meest creatieve manier op te vallen en een exclusief product in huis te halen. Met deze folie kunt u haarscherp en contrastrijk op ieder glas oppervlak en gladde ondergrond, beelden en informatie projecteren. Dit is een fantastische blikvanger en oplossing voor winkels, makelaars, showrooms, vergader ruimtes, wachtruimtes, winkel centrums etc.

U kunt bijvoorbeeld uw etalage ruit de aandacht laten trekken van iedere voorbijganger door informatie, aanbiedingen, films, video clips of welke media boodschap dan ook te projecteren. Hangend aan het plafond op een plexiglas oppervlak is dit flexibele projectie scherm uitstekend te gebruiken voor presentatie ruimtes, vergader ruimtes, thuis bioscopen, wachtruimtes, winkels etc. Met een beamer is het mogelijk om zowel van voor, als achter te projecteren waardoor deze aan elke situatie aangepast kan worden. Beamer installaties verzorgen wij ook compleet van A tot Z. We hebben dan ook afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met vergader en presentatie systemen, van beamer tot scherm.

We kunnen u hier dan ook goed in adviseren welke combinatie voor u geschikt zou kunnen zijn en met u meedenken om tot een juist eind product te komen zoals u het voor ogen heeft. Op de foto kunt u een project zien welke wij hebben uitgevoerd in opdracht van de PTH Groep bij een makelaars kantoor uit Groningen. We hebben deze complete glasvlaktes voorzien van "melkglas folie" en hebben aan beide kanten een projectie vlak gemonteerd waarop doorlopend woningen zijn te zien.

Дървени летви - колчета http://www.emsien3.com/letvi от ЕМСИЕН-3
Дървени талпи http://www.emsien3.com/талпи от ЕМСИЕН-3

Contact

  • Folietotaal
  • Het Helmhout 39
  • 9206 AZ Drachten
  • T: 06-14521331
  • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social media

facebook-icoon twitter-icoon linkedin-icoon

sibon logo