UV-werende folie

 UV folie

UV-werende folie welke onzichtbaar is op het ruit, niet spiegeld en uitermate geschikt is voor winkels, etalages, museas, kunst galleries, appartementen etc. We passen deze folies toe op o.a. etalage ruiten om de verkleuring zo lang mogelijk uit te stellen. We zeggen specifiek, uitstellen omdat je verkleuring nooit volledig kan voorkomen maar wel de grootste oorzaken weg kan nemen zoals het UV licht.

Deze folie zorgt ervoor dat 99% van de UV-straling, welke voor het grootste deel voor de verkleuring zorgt, gefilterd word zonder dat dit ten koste gaat van het aanzicht en het daglicht. Juist in etalages is verkleuring een groot probleem omdat de goederen snel verkleuren en niet meer verkoopbaar zijn. Deze grafiek geeft de oorzaak van verkleuring weer.

Grafiek verkleuring

Het grootste gedeelte van de verkleuring word veroorzaakt door het UV-licht. Met de UV-folie is dit eenvoudig weg te nemen. De folie welke wij gebruiken heeft naast de UV-filter ook een totale zonne energie wering van 20% en een totale zichtbare lichtdoorlaat van 73% waardoor de folie net even verder gaat dan alleen het filteren van het UV-licht.

Naast de glasheldere folies zijn er ook lichte zonwerende folies welke naast de 99% uv-wering ook maximaal 60% warmte kunnen buiten houden i.c.m. een kleine daglicht reductie.

Дървени летви - колчета http://www.emsien3.com/letvi от ЕМСИЕН-3
Дървени талпи http://www.emsien3.com/талпи от ЕМСИЕН-3

Contact

  • Folietotaal
  • Het Helmhout 39
  • 9206 AZ Drachten
  • T: 06-14521331
  • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social media

facebook-icoon twitter-icoon linkedin-icoon

sibon logo